Marie Lundholm
Energibehandlare
 


Mina behandlingar


Vad menas med integrativ vård/behandling?
Vi behöver använda oss av alternativ i vården idag och dessutom finns en önskan om olika typer av alternativa behandlingar. Tänk hur det var tidigare med akupunktur, det fick inte förekomma inom vården, men nu finns det. Vi är alla energi och min uppfattning är att vi kan hjälpa människor att själva balansera och harmonisera sin egen energi. Det finns energibehandlingar som är utomordentligt väl forskade på och väldokumenterade så som Reiki och Healing Touch.
Jag har gått 4 steg i en energibehandlingsform som heter Healing Touch. Det är en tydlig healingmetod där modern akademisk kunskap och intuitivt energiarbete förenas. Healing Touch är en komplementär/integrativ energibalansering som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som en egen behandling. Med lätt beröring eller med händerna en bit från kroppen, hjälper terapeuten klienten/patienten att balansera det fysiska, psykiska, emotionella och andliga välbefinnandet.
Healing Touch arbetar med energifälten för att stödja individens egen naturliga läkningsförmåga och tar hänsyn till/samverkar med den traditionella skolmedicinen.
Jag har startat en utbildning i Kranio-sakral terapi som kommer att ge mina klienter/kunder ännu fler energibehandlingar att välja mellan.
Jag tycker om andlig utveckling och brukar "fuska" i tarotkort ifall du törs prova?!01.
Lomi Lomi 

Lomi Lomi -  även kallad för Hawaiiansk Healingmassage. 


Det är en mjuk variant av massage som ger avkoppling och avslappning. Den ska vara som vatten som sköljer över kroppen, behagligt och lugnt. Trots att den är så mjuk så ger den även djupare effekt. 
Lomi Lomi

 • Rygg- nacke: ca 45 min 550:-
 • Hela kroppen: 1 - 1,5 timme 950:-
 • Pensionär: 10 % rabatt
02.
Healing - Healing touch

Healing Touch är en healingbehandling som är känd i hela världen. 

Det här är en typ av energibehandling som utförs med hjälp av olika tekniker. Här är anamnes viktigt. Jag frågar dig om hur du mår och vad du vill ha hjälp med, sen gör vi upp en plan för din behandling. Vi utvärderar hela tiden hur det går och ändrar behandling ifall det behövs.  

  Healing Touch

 • Första besöket: 1,5-2 timmar 1150:-
 • 2 - 5:e besök - 45 min - 1 timme 890:- per gång
 • var 6:e besök får du för halva priset
 • Pensionär: 10 % rabatt
03.
Maries Intuitiva Energy 'n Harmony-behandling

Det här är en massage som i grunden är en Lomi Lomi-massage men innehåller även akupressur och healing. Jag tillåter min intuition att guida mig, om du så tillåter! Det är din stund, din upplevelse!Min behandling:

 • Rygg-nacke: 45 min - 1 timme 590:-
 • Hela kroppen: 1 - 1,5 timme 990:-
 • Pensionär: 10 % rabatt


04.

Kraniosakral behandling


Kroppen är en helhet. Alla strukturer är sammanlänkade med varandra genom bindväv (fascia) så obalans i en del av kroppen ge påverkan på en annan del av kroppen. Kraniosakral terapi är mycket varsam och syftar till att hjälpa kroppen till självläkning. Jag är snart färdig med min Kraniosakrala utbildning och tar emot kunder som önskar prova på!
Prova på Kraniosakral behandling.


Kostnad: 250:-

 


Är du intresserad av en behandling?

Skriv till mig eller ring mig!Kontakt